Print
PDF

Recrutare online pe focusMe.ro

 

          Lansat inca din primul an de functionare al platformei focusMe.ro, serviciul de recrutare de participanti pentru proiecte de cercetare online sau offline s-a diferentiat prin rapiditatea de aplicare si selectie a persoanelor corespunzatoare. La inceput aceste aspecte ne-au uimit si pe noi, insa cu timpul am realizat ca un panel foarte atent realizat si intretinut nu se poate comporta altfel.

          Nu mica le-a fost mirarea colaboratorilor nostri cand, dupa mai putin de 24 de ore, aveau deja in "inbox" prima lista cu participanti/participante eligibili/eligibile.

          Fie ca a fost vorba de un proiect de recrutare inceput dupa-amiza sau in miezul noptii rezultatele nu au intarziat sa apara. Si pentru a va convinge puteti citi cele doua "jurnale de proiect" pe care am decis sa le impartasim cu toata lumea. Le puteti accesa aici si aici.

 
Recrutare online pe focusMe.ro

 

Iata o parte din avantajele folosirii serviciului de recrutare de pe focusMe.ro:

Grafice
Daca doriti sa va faceti o imagine si mai bine conturata asupra panelului focusMe.ro ne puteti cere grafice cu repartitia membrilor nostri in functie de criteriile socio-demografice utilizand acest formular.
  • obiectivitate - pentru noi nu este doar un substantiv comun, ci si o promisiune facuta partenerilor nostri: niciunul/niciuna dintre aplicanti/e nu reprezinta "o pila" sau vreo cunostinta de-a noastra. Si acest lucru ne diferentiaza total de recrutarea offline.
  • calitate - vom incerca pe cat posibil sa va furnizam exact acei participanti pe care ii cautati invitand la proiect  doar persoanele care intrunesc atat regulile cat si spiritul proiectului dvs.
  • rapiditate - intr-o piata destul de aglomerata, in care nu numai calitatea unui proiect furnizat dar si rapiditatea realizarii lui fac diferenta intre cei buni si cei mai putin buni, noi am decis sa venim in sprijinul dvs. pentru a va pastra in prima categorie. Astfel incercam sa va oferim rapid (in cateva ore) persoanele de care aveti nevoie pentru desfasurarea proiectelor.

 

Iata si etapele desfasurarii unui proiect de recrutare pe focusMe.ro:

  • dupa contactul initial in care convenim asupra modului si conditiilor de desfasurare a proiectului asteptam de la dvs. screener-ul proiectului in care sunt prezentate conditiile de recrutare
  • daca cerintele dvs. nu pot fi verificate in panelul nostru pe baza informatiilor pe care le detinem, urmeaza realizarea si testarea unui formular de aplicare (in special la proiectele calitative). Aceasta etapa poate sa dureze cel putin o ora (impreuna cu validarea din partea partenerului).
  • apoi sunt selectate din panelul nostru persoanele care indeplinesc cerintele de baza (dupa locatie, sex, varsta, etc.). Aceasta etapa dureaza, de regula, cateva minute.
  • acestor persoane le sunt transmise invitatii pentru a aplica la proiect (pentru a completa formularul). Si aceasta etapa dureaza, de regula, cateva minute.
  • etapa urmatoare consta in evaluarea aplicatiilor primite prin intermediul formularului. Evaluarea se face aproximativ in timp real.
  • in functie de ora la care a fost demarat proiectul veti putea primi pe email prima lista scurta in aproximativ 3 ore pana la 24 ore. Daca proiectul implica si o urgenta de recrutare putem stabili ca imediat ce o aplicatie este eligibila sa o primiti pe email. Astfel exista posibilitatea ca sa primiti prima persoana eligibila in cel mult 15 minute de la trimiterea primelor invitatii.
  • in functie de completarea locurilor putem decide momentul la care recrutarea se termina (dupa cateva ore sau cateva zile). Noi vom continua sa evaluam aplicatiile primite si vom crea si o lista de rezerva la care veti putea recurge ulterior.

 

Rapid inseamna si bun?

          Noi spunem ca da! Modul de desfasurare al recrutarii poate parea alert si implicit suspicios la prima vedere insa aceasta rapiditate este data de insasi calitatea panelului focusMe.ro.

          Am reusit sa realizam, in timp, o comunitate de romani exceptionali care s-au incris pe site special pentru a participa la astfel de proiecte. Cand apare ocazia nu se gandesc de doua ori inainte sa aplice. Si pentru asta suntem mandri de ei!

 

Costul serviciului de recrutare online pe focusMe.ro:

          Cum orice proiect difera de la o tema/metoda la alta, tot asa si costul proiectului este variabil. De regula tarifarea serviciului se face la numarul de participanti.

          Daca doriti o cotatie aproximativa suntem bucurosi sa va rapundem in urma completarii de catre dvs. a acestui formular.

 

Ce persoane pot fi selectate din panelul focusMe.ro?

          Eterogenitate este adjectivul care descrie cel mai bine panelul focusMe.ro.

          Daca ar fi sa trecem in revista cateva meserii practicate de membrii nostri am putea spune: economist, profesor, angajat in sistemul de securitate nationala, politist, laborant, casier, consilier juridic, militar, informatician, director tehnic, lucrator comercial, inginer de sistem, kinetoterapeut, asistent medical, tehnician in genetica, bibliotecar, consilier bancar, functionar public, intreprinzator, consilier in Ministerul Finantelor si lista poate continua...

 

Login

Online

None